Families

Voel je welkom bij Carstens

Dat de kids bij Carstens meer dan welkom zijn mogen duidelijk zijn. Kinderen worden sinds dag 1 al uitgenodigd in de keuken om hun eigen ijsje te maken en de menukaart wordt gepresenteerd in de vorm van een educatieve kleurplaat. Zo leren ze spelenderwijs van alles over Nederland en haar producten. Dit is dagelijkse kost bij Carstens. En dat vinden we hartstikke gezellig.
 

 

Aan Tafel

met Carstens

Carstens organiseert regelmatig ‘Aan Tafel’. Voor het hele gezin. Terwijl ouders genieten van een compleet verzorgde lunch, leren kinderen diverse producten te ontdekken op basis van smaak-, geur- en spelelement. Kinderen gaan in kleine groepjes spelenderwijs aan de slag onder begeleiding van het Carstens team. Tijdens deze culinaire ontdekkingstocht leren kids op een luchtige manier waar ons eten vandaan komt en welke mooie ingrediënten we hebben in eigen land. Daar komt niet alleen een spannende smaaktest aan te pas, ook zullen ze zelf aan de slag gaan met twee Hollandse gerechtjes die ze vervolgens vol trots mogen serveren aan hun ouders. Uiteraard in koks tenue.

DE NODIGE DETAILS

Wanneer vindt Aan Tafel plaats?

LET OP: Carstens is op dit moment gesloten. Zodra er nieuwe data voor ‘Aan Tafel’ op de planning staan zullen wij dit hier en via social media communiceren.
 
Waar is het?
Carstens (tegenover Amsterdam Centraal Station)
Hasselaerssteeg 1, Amsterdam
 
Hoe laat begint het?
Om 13.00 uur (aanvang 12.30)
 
Hoeveel kost het?
€15 voor kids, €35 voor volwassenen
 
Aan Tafel wordt op slechts enkele dagen georganiseerd. Zorg dat jouw kids erbij zijn en reserveer tijdig via onderstaande link. Gelieve aan te geven met hoeveel kinderen je komt. Wij kijken ernaar uit jullie te ontvangen!