Vier de feestdagen

met Carstens

Dompel je deze feestdagen onder in een Hollandse culinaire reis bij Carstens en laat Jeroen, Sebastiaan en de rest van het Carstens team jou en je dierbaren vermaken met de lekkerste wijnen & vernieuwende Hollandse gerechten!

 

Kerst

2022

Op kerstavond, 24 december, geniet je van een exclusief 5-gangendiner met gerechten die je nog niet eerder hebt gezien! € 75,00 per persoon.
Vier op 25 & 26 december de feestdagen in stijl en geniet van een Deluxe Brunch Buffet met onbeperkt bubbels voor slechts € 70,00 per persoon.

Neem contact op met het Carstens-team om te boeken of voor vragen. T: +31 20 524 0649 E: [email protected]

Oud & nieuw

Op naar 2023

Proost op het einde van het jaar met een speciaal 5-gangen oudejaars-diner bij Carstens, inclusief een glas champagne. € 95,00 per persoon

 

Neem contact op met het Carstens-team om te boeken of voor vragen.
T: +31 20 524 0649 E: [email protected]

Overnachten

Bij Park Plaza Victoria Amsterdam

Een diner bij Carstens kun je dit feestseizoen ook combineren met een overnachting bij Park Plaza Victoria Amsterdam. Het iconische hotel, gelegen tegenover Amsterdam Centraal Station, kent een rijke historie. Geopend in 1890, heeft het hotel vele prestigieuze gasten mogen ontvangen. Van Louis Armstrong tot Mata Hari en designers als Dior en Balmain. Het hotel is recent gerenoveerd en heeft tot de dag van vandaag nog altijd de status van nationaal erfgoed. Park Plaza Victoria Amsterdam biedt naast brasserie Carstens ook VIC’S BAR, een fitness en een binnenzwembad.