Vier de kerst

met Carstens

Vanwege de nieuwe overheidsmaatregelen hebben we helaas de geplande heropening van Carstens Brasserie (voor 17 December) tijdelijk moeten uitstellen.

Heb jij een Carstens Retreat reservering gepland staan? Houd je mailbox in de gaten of neem contact op met ons.

Overnachten

Bij Park Plaza Victoria Amsterdam

Een diner bij Carstens gaat dit feestseizoen altijd in combinatie met een overnachting bij Park Plaza Victoria Amsterdam. Het iconische hotel, gelegen tegenover Amsterdam Centraal Station, kent een rijke historie. Geopend in 1890, heeft het hotel vele prestigieuze gasten mogen ontvangen. Van Louis Armstrong tot Mata Hari en designers als Dior en Balmain. Het hotel is recent gerenoveerd en heeft tot de dag van vandaag nog altijd de status van nationaal erfgoed. Park Plaza Victoria Amsterdam biedt naast brasserie Carstens ook VIC’S BAR, een fitness en een binnenzwembad. Bij het boeken van een Carstens Retreat ontvang je niet alleen een mooi diner, maar dus ook een overnachting, ontbijtbuffet en toegang tot de andere faciliteiten.

Reserveer jouw Carstens Retreat

& Goed om te weten

De veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers is en blijft onze prioriteit. Vanwege de maatregelen omtrent COVID-19, verzoeken wij u vriendelijk uw gewenste tijdslot aan te geven in de ‘comment’ sectie bij het maken van uw reservering. U kunt een tafel reserveren voor maximaal 4 personen excl. kinderen onder de 13 jaar. Houd er rekening mee dat er per 1 december een algemene mondkapjesplicht geldt in openbare ruimten. Zodra u bij ons aan tafel zit kunt u deze uiteraard aan de kant leggen. Wij zorgen voor de rest en beloven er een mooie avond van te maken!