
Prins Hendrikkade 34
1012 MB Amsterdam
Donderdag t/m zondag van 18:00 – 21:30
Entree
Ingang via de Hasselaerssteeg
Ieder seizoen zijn er weer nieuwe producten. Verwacht daarom bij Carstens zowel wekelijkse als maandelijks of dagelijkse wijzigingen aan het menu. Onze menu's tonen een eerlijke weergave van tijd en plaats, zodat er altijd een reden is om terug te komen. Waarbij moderne en eerlijke smaken tot leven komen met een unieke kijk op ingrediënten en inspiratie uit reizen over de hele wereld.
Share
Gerookt
5
Luque
5
Kool ferment
4
Fermigrette, pepita
14
Hollandaise, kaviaar
16
Rettich, verveine
16
Spekbokking, haringkuit
15
Mierikswortel, Tomasu soja
18
Prei-jus, paddenstoel
25
Vadouvan, koolrabi
28
Zuurkool, pommes pave
27
Paddenstoel, knolselderij
28
wisselend
25
Mayonaise, pindasaus
7
Dressing, crouton
5
Kimchi, opleg kaas
5
Boerenboter, Zeeuwse zoute
5
Soes, praliné
12
Vanille, chocolade
10
Notenbrood
15
Een speciaal door de chef samengesteld menu.
39
49
26
34
Van oesters & kaviaar tot een decadente beef wellington met aardappelen dauphinoise en truffeljus. Laat je verwennen in de romantische setting van Carstens met zachte pianoklanken op de achtergrond.
75 p.p.
Umami Crème - nori - kroepoek
Nederlandse yellowtail – tomaat – huacatay – radijs
beurre blanc - kaviaar – komkommer
gratin dauphinoise – truffel jus
Mousse - Meringue
De wijnkaart van Carstens brengt je een mix van klassieke, vernieuwende en ambachtelijke wijnen van gepassioneerde wijnmakers of kleinere wijngaarden. Sommige lokaal, en sommige van onze naaste buren in Europa.
Donderdag t/m zondag van 18:00 – 21:30
Ingang via de Hasselaerssteeg
Van oesters & kaviaar, tot een decadente beet wellington met dauphinoise aardappels en truffeljus. Geniet samen van een 4-gangen diner plus amuse bij Carstens.