news page
< nieuws

Carstens Brasserie heropend!

We zijn blij dat Carstens Brasserie haar deuren weer heeft geopend! Met een super geslaagde openingsavond op donderdag 9 september konden we ons geen betere start wensen. Een gezellig druk restaurant bestaande uit geweldige gasten, heerlijk eten en een geweldig team!

Na ruim twee jaar gesloten te zijn geweest voor externe gasten, een nieuwe Chef-kok, een gloednieuw team, een nieuwe menukaart en een iets andere visie, was de pers aangenaam verrast met de nieuwe stijl van gerechten en bediening. De eerste recensies zijn al gedeeld, en luidden niet anders dan positief. Wij kunnen ons geluk niet op natuurlijk. Jeroen Bruinsma is trots op zijn team en is vastbesloten op deze fiets door te gaan en alsmaar te blijven groeien en verbeteren.

Even een kleine reminder voor wie niet zo bekend is met de vernieuwde Carstens Brasserie:
“Carstens viert de meest duurzame en seizoensgebonden Nederlandse ingrediënten van onze eigen bodem, wateren en weiden… en nog beter die van de meest lokale leveranciers, dichter bij Carstens dan ooit tevoren. Verwacht nederige Nederlandse ingrediënten die tot leven worden gebracht op het bord, met verrassende inspiraties en moderne smaken, soms ook geïnspireerd door Jeroens reizen over de hele wereld. Elk gerecht brengt een verhaal te vertellen, een lokale leverancier om te onthullen en een interactief moment aan tafel om te delen.”

Wat staat er op het menu, zei je? Ga hier eens kijken en reserveer je tafel!

Bedankt en tot snel.

Ander Nieuws

Feestdagen Bij Carstens

Lees meer

Paaslunch bij Carstens Brasserie

Lees meer

Prins Hendrikkade 34
1012 MB Amsterdam

Entree
via de Hasselaerssteeg

Open van donderdag tot zondag van 18:00 – 21:30

020 5240649 Email Reserveer nu

Sign up for the latest Carstens Brasserie news!

What would you like to know more about:

*Required

FEESTELIJK BIJ CARSTENS

Geniet van de kerst bij Carstens Brasserie met een exclusief aanbod op kerstavond, eerste kerstdag en oudejaarsavond.