news page
< nieuws

Carstens Café

De voorbereidingen voor het nieuw te openen Carstens Café zijn in volle gang. Het all day café zal naar verwachting 25 juni open gaan. Carstens Café wordt het relaxte zusje van Carstens. Pal gelegen tegenover Amsterdam Centraal station, biedt het café een zonnig terras en bovenal een gezellige plek voor een goede kop lokale koffie, Hollandse lunch en borrel.

Verwacht een toegankelijke Nederlands geïnspireerde lunch- en borrelkaart, waarbij bekende lokale producten centraal staan en er aandacht is voor pure ingrediënten. Denk aan appeltaart van Holtkamp, garnalenkroketten van Kwekkeboom en charcuterie of een burger van Lindenhoff. Ook kan je bij Carstens Café terecht voor een smoothie of energizer voor de nodige energy boost. Liever een drankje aan de bar? Bestel hier verschillende jenevers of een gin & tonic met Zuidam Dutch Courage gin.

Geschiedenis
Het café heeft een bijzondere geschiedenis. Zo zijn een bruin café, een Franse bistro en een biljartcafé Carstens Café voor geweest en hebben er verschillende verbouwingen plaatsgevonden. Carstens Café hecht veel waarde aan de oude staat en heeft de authentieke details teruggebracht. Zo zijn er oude tegeltjes tevoorschijn gekomen tijdens de verbouwing die gerestaureerd zijn en nu pronken in het café.

Interieur
Het interieur van Carstens Café is geïnspireerd op de Scandinavische stijl. Strakke lijnen, veel hout, lichte kleuren en veel planten.

Bekijk hier de website.

Ander Nieuws

Hollandse Garnalen Receptuur

Lees meer

Amsterdam Fashion Week bij Carstens

Lees meer

Hasselaerssteeg 1
1012 MB Amsterdam

 

Opening Times

Carstens Brasserie remains currently closed.

Try out our younger relaxed sibling Carstens Café,

with an all day dining concept.

Prins Hendrikkade 34

Entrance

Side entrance at the Hasselaerssteeg

020 5240649 Email Reserveer nu

Sign up for the latest Carstens Brasserie news!

What would you like to know more about:

*Required