news page
< nieuws

CARSTENS X CONCERTO DINNER SHOW

Park Plaza Victoria Amsterdam en Concerto, twee Amsterdamse Iconen, bundelen hun krachten voor een exclusieve Dinner Show bij Carstens Brasserie voor Hotelnacht op zaterdag 13 januari.

Een unieke combinatie van het beste van de Nederlandse keuken met een moderne twist, gepresenteerd in een heerlijk 4-gangenmenu samengesteld in samenwerking met onze favoriete lokale leveranciers. Elk gerecht is even verrassend als smakelijk. Terwijl Concerto, de oudste en grootste platenwinkel in Nederland sinds 1955, het podium betreedt om een avond vol unieke livemuziekoptredens te presenteren. Van funky jazz met the Tibbs tot het nieuwste singer-songwriters, weet je dat je een onvergetelijke avond te wachten staat.

Een feest voor alle zintuigen! Mis het niet – de show begint om 18:00 uur!

TICKETS BINNENKORT BESCHIKBAAR!

Hotelnacht 2024

Hotelnacht is een bekend concept in Amsterdam. Ieder jaar openen de beste hotels van Amsterdam hun deuren voor Amsterdammers om één nacht te ervaren wat de hotels in hun eigen stad te bieden hebben. De tofste evenementen worden georganiseerd en het wordt een avond die je niet snel zult vergeten.

Tickets binnenkort beschikbaar [addthis tool = "addthis_inline_share_toolbox_z58g"]

Ander Nieuws

Paaslunch bij Carstens Brasserie

Lees meer

Carstens Brasserie heropend!

Lees meer

Prins Hendrikkade 34
1012 MB Amsterdam

Entree
via de Hasselaerssteeg

Open van donderdag tot zondag van 18:00 – 21:30

020 5240649 Email Reserveer nu

Sign up for the latest Carstens Brasserie news!

What would you like to know more about:

*Required