news page
< nieuws

Hotelnacht: Carstens Fried Chicken Snackbar

Op zaterdag 14 januari doet Carstens mee met de populaire Hotelnacht in Amsterdam! Het restaurant wordt voor een avond omgetoverd tot Carstens Fried Chicken Snackbar. Verwacht een menu boordevol met de beste fried chicken, heerlijke wijnen en een hoop gezelligheid!

Van David Chang-style buttermilk fried chicken met kaviaar, tot kipsaté loaded fries, en een crispy chicken caramel sundae, het team heeft al hun passie gegooid in het maken van dit speciale menu! Natuurlijk doen we dit nog steeds zoals je van ons gewend bent – we verrassen je met elk bord dat we serveren, werken met lokale leveranciers, en zorgen voor zo min mogelijk waste. Alle kip is biologisch en komt van Parelhoen uit Flevoland.

Hotelnacht is een groot begrip in Amsterdam. Elk jaar openen de mooiste hotels van Amsterdam hun deuren voor de echte Amsterdammers, om voor een nacht te ervaren wat de hotels in eigen stad te bieden hebben. De tofste events worden georganiseerd en het wordt een avond die je niet snel zult vergeten. Dus verzamel je vrienden en dan zien we je op 14 januari in onze Carstens Fried Chicken Snackbar! Om te reserveren, koop dan alvast een passe-partout, hiermee krijg je ook toegang tot andere Hotelnacht events.

Reserveer een tafel!

Koop een passe-partout voor toegang tot alle Hotelnacht events

Bekijk het speciale Hotelnacht menu

Ander Nieuws

Paaslunch bij Carstens Brasserie

Lees meer

Carstens Brasserie heropend!

Lees meer
NULL

Prins Hendrikkade 34
1012 MB Amsterdam

Entree
via de Hasselaerssteeg

Open van donderdag tot zondag van 18:00 – 21:30

020 5240649 Email Reserveer nu

Sign up for the latest Carstens Brasserie news!

What would you like to know more about:

*Required