news page
< nieuws

Een Frisse Lentewind

Na het eerste seizoen van Carstens is het tijd voor een frisse lentewind. De lente is gearriveerd, en nu de lokale seizoensproducten op hun allerbest zijn, verwelkomt Carstens een aantal nieuwe gerechten op de kaart.

Oerhollandse oesters in combinatie met tomaat en koriander. Een voorjaarssalade met zwaluwgekletter en een mooie roodbaars met licht gerookte paprika, frisse tomaat, watermunt en citroenboter. Ook nieuw op de kaart: de beekforel. Rauw gemarineerd met venkel en dille. De kaart sprankelt in ieder geval van de frisse voorjaarsgerechten.

Maar ook de vleesliefhebber komt bij Carstens niets tekort. De zacht gegaarde kamperlam gegaard in VOC kruiden met kruidenyoghurt belooft een absolute favoriet te worden. En over favorieten gesproken. Er zijn ook een aantal blijvertjes. Afscheid nemen van de licht pittige Hollandse Garnalen geserveerd in krokante kropsla? Nog even niet.

Ook goed nieuws voor degenen die verrukt zijn op nagerechten. Carstens heeft een aantal mooie klassiekers toegevoegd, met toch weer die eigen draai. Wat dacht je van de Boeren Hangop met zomerkoninkjes, venkel en verveine? Of Kandeel met Hollandse drop en citroen?

Tijd om de lente te proeven!

 

BEKIJK HET MENU

RESERVEER JOUW TAFEL  

Ander Nieuws

TheFork Restaurants Awards - Carstens Brasserie Amsterdam

Carstens genomineerd voor TheFork Restaurants Awards 2019

Lees meer

Voor de vaders!

Lees meer

Hasselaerssteeg 1
1012 MB Amsterdam

Openingstijden

Diner
Maandag – Zondag: 18:00 – 22:00

Lunch
MAANDAG – VRIJDAG: 12.00 – 15.00
ZATERDAG – ZONDAG: 12.30 – 15.00

Entree

Ingang aan de Hasselaerssteeg

020 524 0649 Email Reserveer nu