news page
< nieuws

Carstens Grand Opening

Op 5 februari j.l. opende Carstens officieel zijn deuren. Met een gevuld restaurant en begeleidende muzieknoten kon de avond beginnen. Gasten, waaronder topchefs als Robert Kranenborg en Soeniel Bahadoer en food lovers als ELLE Eten, Your Little Black Book en Barts Boekje, werden ontvangen met een glaasje mousserende wijn uit eigen land.

Marcus Polman wist tijdens de uitgebreide proeverij het publiek optimaal te amuseren en gaf Concept chef Maik Kuijpers, Restaurant Manager Timo van der Stad en Chef-Kok Rick van der Meij het woord. Ook gastsprekers Karel de Graaf (Wijngaard Domaine Karel de Graaf), Wilem te Voortwis (Lindenhoff) en Florian Hessel (Stooker Specialy Coffee) werden hartelijk verwelkomd om hun rol en relatie met Carstens te delen. Het verhaal van brasserie Carstens werd hiermee alsmaar duidelijker: ingrediënten uit onze eigen grond en wateren. Niets te vergezocht, gewoon lekker.

Ander Nieuws

Hotelnacht: Carstens Fried Chicken

Hotelnacht: Carstens Fried Chicken Snackbar

Lees meer

Carstens Brasserie heropend!

Lees meer

Prins Hendrikkade 34
1012 MB Amsterdam

 

Donderdag t/m zondag van 18:00 – 21:30

Entree

Ingang via de Hasselaerssteeg

020 5240649 Email Reserveer nu

Sign up for the latest Carstens Brasserie news!

What would you like to know more about:

*Required

Valentijnsdag: verwen je geliefde!

Van oesters & kaviaar, tot een decadente beet wellington met dauphinoise aardappels en truffeljus. Geniet samen van een 4-gangen diner plus amuse bij Carstens.