Prins Hendrikkade 34
1012 MB Amsterdam
Entree
via de Hasselaerssteeg
Op 5 februari j.l. opende Carstens officieel zijn deuren. Met een gevuld restaurant en begeleidende muzieknoten kon de avond beginnen. Gasten, waaronder topchefs als Robert Kranenborg en Soeniel Bahadoer en food lovers als ELLE Eten, Your Little Black Book en Barts Boekje, werden ontvangen met een glaasje mousserende wijn uit eigen land.
Marcus Polman wist tijdens de uitgebreide proeverij het publiek optimaal te amuseren en gaf Concept chef Maik Kuijpers, Restaurant Manager Timo van der Stad en Chef-Kok Rick van der Meij het woord. Ook gastsprekers Karel de Graaf (Wijngaard Domaine Karel de Graaf), Wilem te Voortwis (Lindenhoff) en Florian Hessel (Stooker Specialy Coffee) werden hartelijk verwelkomd om hun rol en relatie met Carstens te delen. Het verhaal van brasserie Carstens werd hiermee alsmaar duidelijker: ingrediënten uit onze eigen grond en wateren. Niets te vergezocht, gewoon lekker.
Entree
via de Hasselaerssteeg