Vier Onvergetelijke Momenten

Uitzonderlijke gastvrijheid en onvergetelijke ervaringen. Of je nu een intieme bijeenkomst wilt organiseren of een spetterend feest, onze locaties bieden de perfecte setting voor elke gelegenheid in hartje Amsterdam. Laat de planning over aan het Carstens team, zodat jij kunt ontspannen en van het moment kan genieten.

 

Carstens Brasserie

Carstens brasserie biedt de perfecte locatie voor privé feesten, van intieme sit-down etentjes tot een stijlvolle borrel met collega’s of geliefden. Ervaar de elegante sfeer terwijl u geniet van onze hoogwaardige, lokale Nederlandse keuken met een twist. Van hartige voorgerechten tot decadente desserts, elk gerecht is een culinair genot. Maak uw privé evenement onvergetelijk met de uitzonderlijke smaken en service van Carstens Brasserie voor maximaal 140 personen.

 

Carstens Café

Vier feest in ons Carstens Café, waar elke bijeenkomst verzorgt is van warmte en Nederlandse gastvrijheid. Ons gezellige café biedt de ideale omgeving voor het vieren van belangrijke momenten, van verjaardagen tot jubilea, in een sfeer die aanvoelt als thuis. Of je nu een bijeenkomst met collega’s organiseert of reüni met geliefden, onze uitnodigende ruimte biedt de perfecte achtergrond voor gelach en gesprek. Omarm de gezellige Nederlandse caféambiance in Carstens Café voor maximaal 60 personen.

 

VICs Bar

Gelegen tegenover het Centraal Station van Amsterdam, Vic’s Bar biedt de perfecte ontsnapping aan het drukke Damrak. Of je nu een speciale gelegenheid viert of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke avond, onze VIC’s bar wacht op je. Bekend als populaire hotspot tijdens stadsevenementen zoals Amsterdam Dance Events en Amsterdam Fashion Week, is VIC’s Bar perfect voor privé-evenementen voor grotere groepen tot 120 personen!