news page
< nieuws

Carstens genomineerd voor TheFork Restaurants Awards 2019

Brasserie Carstens is amper drie maanden geopend en sleept nu al een nominatie binnen voor TheFork Restaurants Awards 2019. Wat zijn we trots! Trots op ons concept, ons product en uiteraard ons team.

Het is voor het eerst dat deze unieke awardshow wordt georganiseerd in ons land. Met dank aan de internationale bekendheid van TheFork wordt nu ook Nederland culinair op de kaart gezet. Het doel van TheFork Restaurant Awards is om nieuw en verfrissend culinair talent een podium te bieden en het grote publiek kennis te laten maken met wat ons land te bieden heeft. De genomineerde restaurants zijn geselecteerd door in totaal 31 sterrenchefs.

Carstens heeft zijn plek verdiend en wordt niet voor niets gezien als een van de meest veelbelovende openingen en nieuwe concepten. Zo zegt ook sterrenchef Lucas Rive:
“Maik Kuijpers, de voormalig chef-kok van restaurant De Librije, heeft de technieken en de creativiteit om laagdrempelige gerechten als een boerenkool stamppotje en andere Hollandse gerechten, om te turnen tot een creatief gerecht, dat nog steeds écht lekker en zonder poespas is. Erg leuk vind ik dat. Een aanwinst voor Amsterdam in een prachtig pand.”

Maar dan zijn we er natuurlijk nog niet. Tot en met 6 augustus kan er gestemd worden op jouw favoriete restaurant. Op maandag 16 september worden de 10 restaurants met de meeste stemmen op feestelijke wijze in Amsterdam bekend gemaakt.

Ook jouw stem voor Carstens telt

Ook jij kunt stemmen en ervoor zorgen dat Carstens behalve een nominatie ook een award binnensleept.

Hoe? Ga naar TheFork Restaurants Awards en stem op Carstens. Er is één voorwaarde. Je stem is pas geldig wanneer je in de periode van 16 augustus 2018 en 6 augustus 2019 minstens één reservering hebt gemaakt via TheFork, ongeacht bij welk restaurant. Nog nooit geboekt via TheFork? Dat doe je hier.

STEM OP CARSTENS

 

[addthis tool = "addthis_inline_share_toolbox_z58g"]

Ander Nieuws

PAROOL – CARSTENS AMSTERDAM

Lees meer

Hotspotjes at Carstens

Lees meer

Prins Hendrikkade 34
1012 MB Amsterdam

Entree
via de Hasselaerssteeg

Open van donderdag tot zondag van 18:00 – 21:30

020 5240649 Email Reserveer nu

Sign up for the latest Carstens Brasserie news!

What would you like to know more about:

*Required