
Prins Hendrikkade 34
1012 MB Amsterdam
Entree
via de Hasselaerssteeg
Carstens neemt je mee op een reis door Nederland door de visie van een duurzame chef, seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem en water van een aantal innovatieve lokale (kleine) leveranciers. Eigentijdse en eerlijke smaken komen tot leven met Sebastiaan’s unieke kijk op Nederlandse ingrediënten en inspiratie van reizen over de hele wereld. Niets te ver gezocht, gewoon ontzettend lekker en joviaal. Denk aan een stadsbrasserie in een modern jasje met vooral unieke smaken & verse Nederlandse producten, in hartje Amsterdam.
Meet chef Sebastiaan!
Sebastiaan Alferink is klassiek opgeleid door een aantal van de beste chef-koks & in gewaardeerde restaurants zoals InStock & Circle. Met zijn levendige persoonlijkheid en aanstekelijke passie voor het vakmanschap van koken, is hij een voorvechter van de kleine leverancier en duurzaamheid. Zijn doel is om visueel verbluffende borden te maken met zo min mogelijk afval.
Meet restaurantmanager Bas!
Bas Rijnders brengt ruim 12 jaar ervaring in de hospitality industrie en nog meer enthousiasme mee naar de tafel van Carstens. In de loop der jaren en na diverse wijncursussen heeft hij zijn kennis en passie voor wijn ontwikkeld in combinatie met heerlijke gerechten die zijn bereid met de meest verse lokale ingrediënten. Hij sluit zich aan bij de liefde Sebastiaan voor alles wat lokaal is en wil deze passie naar elke tafel brengen.
Entree
via de Hasselaerssteeg